,

Locatie:
Galgenberg 7
3271 Averbode, België
noot: je kan ons huis niet zien vanaf de straat

klanten voor de winkel en patienten voor de praktijk mogen naar de voordeur komen; deelnemers voor een workshop of lezing, of gasten die komen logeren mogen helemaal naar achter rijden, naar het bijgebouw.


Telefoonnummers:
013-294369 (home in BE)
0468-103800 (Emily gsm in BE)
0499-745166 (Paulus gsm in BE)
0031-6-42821355 (Emily en Paulus in NL)

E-mail:
"info" @ "innerfireworks.be"
(probeer het nog een keer als we niet meteen een antwoord sturen
-- we hebben problemen met spam....)
BTW 0832.801.220

Hoe ons te bereiken:

Met de auto vanuit richting Zichem: rijd richting Averbode op de Westelsebaan. Je zal het station passeren aan je linkerkant, iets later het Huize van Ernest Claes. Als je bijna in Averbode bent, wordt de wegdek slechter, en je zal een paar cafes en winkels zien links en rechts. Het Chineese restaurant aan de rechterkant is redelijk herkenbaar door zijn geel uithangbord. Iets daarna moet je rechts afslaan, op de Galgenberg, net voor een 70 km verkeersbord. Op de hoek zal je ook een bord van Paulus de Ecokluskabouter zien. Volg de Galgenberg rechtdoor (niet met het verkeer naar rechts) en wij zijn op deze doodlopende stuk, aan de linkerkant. Een tweede bord van Paulus staat naast het hek (boven in foto.)

Vanuit richting Westerlo: rijd richting Averbode op de Westelsebaan. Je zal het centrum passeren (De Colruyt en Tafeltje Dekje zijn aan je rechterkant.) Iets buiten Averbode (in de 70 km zone) zal je een bakker en Ijs Roosje aan je rechterkant zien. Direct daarna, aan je linkerkant, is een open weiland en daar moet je linksaf de Galgenberg op. (zie boven)

We raden u aan om gebruik te maken van googlemaps of routenet om een routebeschrijving te krijgen voor aankomst per auto (naar Averbode.)

In België, de buslijn #36 rijdt tussen Aarschot en Scherpenheuvel via Averbode, en treinen rijden tussen Aarschot en Diest via Zichem. Details zijn te vinden op www.delijn.be. Zichem is dichterbij Averbode dan Aarschot of Diest, maar de treinen zijn zeldzamer en de loopafstand is groter dan vanaf de bushalte.