Wij gaan ergens in de zomer (?) van 2015 verhuizen naar Amerika. De datum weten we nog niet omdat we op de goedkeuring (en green card) van de overheid in de V.S. moeten wachten. Maar we verwachten dat we rond eind augustus gaan vertrekken en dat ons huurhuis weer te huren zal staan vanaf 1 september (of misschien iets later als de eigenaren wat verbeteringen aan de woning willen doen.)

Het is een fantastisch huis, en de eigenaren zijn super mensen (dat is ook zeer belangrijk, he?) en de tuin is mooi en groot, met veel privacy. Je kan het huis zelfs niet van de straat zien. We hebben hier ecologisch getuinieerd en zullen graag eco-huurders vinden als opvolgers. We hebben kruidenbedden aangelegd met dakpannen en een kippenren en kippenhok gezet (de kippen mogen ook overgenomen worden in overleg). We hebben een hemelwater opvang system opgezet, en een bloemenweide aan de voorkant van het huis gemaakt. Er zijn veel bessenstruiken en een paar fruitbomen (pruimen, kersen, mispel, vijg) en twee grote tamme kastanjebomen.

Met het achtergebouw (garage voor 3 autos, keuken, openruimte van 5x7 meter, logeerkamer en toilet en douche) zijn er veel mogelijkheden voor zelfstandigen, of voor iemand die een "kangaroe" woonsituatie wil maken, of een B&B, of een kantoor/werkruimte, of cursusruimte...

De huidge huurprijs is 1250 Euro per maand.

Meer details over het huis: Het bestaat uit ingang met kledingkast, toilet en trap naar boven; eetkamer; keuken en gang naar vormalige keuken (nu wasruimte/bijkeuken) en deur naar kelder (met 3 bergruimtes), achterdeur naar terras en (vanuit de bijkeuken) achterdeur en tuin bergruimte. Ook naast de eetkamer is de woonkamer met openhaard en twee dubbeldeuren (glas) naar buiten. Boven: grote slaapkamer met dressing; 2 kleinere slaapkamers; grote badkamer met ligbad en douche; toilet. De keuken heeft een grote koelkast, inductie kookplaat, marmer aanrechten, ontbijt hoek, en veel ramen met kijk uit aan de tuin.

Ik heb er veel foto's van maar kan makkelijker een link naar mijn online fotoalbum opsturen per email dan ze allemaal hier te importeren... dus stuur mij even een mail als je interesse hebt...