Shiatsu

In 2005 heb ik een Shiatsu praktijk in Utrecht opgestart, samen met mijn man, Paulus Dominicus. Paulus en ik geven allebei Shiatsu behandelingen in de klassieke Japanse stijl, dus op een futon op de grond. We bieden ook aangepaste stoelmassages en tafelmassages aan. Shiatsu werkt heel doelgericht op pijnklachten of klachten die te maken hebben met een slechte doorbloeding. Veel mensen gebruiken Shiatsu om de gevolgen van stress te verminderen en een sterke gezondheid te behouden.

Paulus is tegenwoordig druk bezig met zijn klussenbedrijf en heeft weinig tijd om behandelingen te geven. Maar als het past in zijn agenda, doet hij het graag. Hij heeft ook een cursus in Shiatsu voor paarden gedaan en zal heel graag paarden in de toekomst behandelen.

Aromatherapie en Massage

praktijk ingangpraktijkpraktijk

Ik heb in 2012 een jaar-lang cursus in aromatherapie afgerond (met een hoog cijfer ondanks het feit dat het allemaal in het Nederlands was, ook mijn eindstuk...) Ik vond het helemaal fantastisch.  Bij mensen die durven wat kleding uit te trekken, gebruik ik nu massage oliën met etherische oliën erin, zelf gemaakt en aangepast aan elke patient.  Je kan ook een flesje van je persoonlijke massage olie kopen op het eind van je behandeling, of een massage olië voor jezelf of een ander bestellen.  Ik vind deze behandelingen heel fijn om te geven -- ik volg de meridianen waar nodig, werk op het lichaam en in de aura, en geef ook tips over het verstuiven of innemen van etherische oliën. (en voor de duidelijkheid: ik bied geen erotische massages aan!)

Massages op verplaatsing (bij iemand thuis of in een rusthuis) horen tot de mogelijkheden, als ook creatieve combinaties. Stel iets voor, of laat me (en/of Paulus) iets voorstellen. En klassieke en diepe behandeling met Shiatsu tegen lagere rug klachten, gevolgd door een lichte gezichtsmassage of voetmassage voor de ontspanning? Een tafelmassage met elementen vanuit Shiatsu, maar toegepast met etherische oliën en energie werk? Of voel je open voor avontuur -- een Chinese cupping of scraping behandeling?

Energy Healing and Self Discovery

Ik biedt ook behandelingen aan voor mensen die geinteresseerd zijn in "energie healing" maar dit is niet meer een focus van mij. Ik geloof dat Reiki, familie opstellingen, Bach remedies, vorige leven onderzoek, e.d., heel goed resultaten *kunnen* geven, maar ja. Meestal zijn de resultaten redelijk subtiel. Shiatsu, massage, en etherische olieen vind ik meer "concreet" en het is ook goed voor mijn eigen gronding om niet te veel uren te gaan intuitief zweven met de engelen. Als je toch per se een energy behandeling wil proberen, kan je meer over deze lezen op deze pagina: energy healing.

Tarieven

In het algemeen kost een behandeling van een uur 40 Euro (een half uur is 20 Euro en anderhalf uur is 50 Euro.) Maar dat is een richtlijn en ik ben ook flexibel en open voor andere mogelijkheden. Je kan meer lezen hierover op de tarieven pagina.